Tijd voor jouw collectie

Tijd zal het leren staat met beide benen stevig in de onderwijspraktijk en is daardoor de geschikte partner om een goede verbinding tot stand te brengen tussen jouw educatief aanbod en het onderwijs.

Archief

Je hebt prachtige bronnen in je archief, maar welke lenen zich nou het best voor het onderwijs?

Ik help je jouw archiefbronnen en educatief materiaal de klas in te krijgen. En de klas het archief in!

Op projectbasis ontwikkel ik inspirerend lesmateriaal rondom archiefbronnen. Daarnaast kan ik je bijstaan met advies en workshops rondom het geschiedeniscurriculum om je dienstverlenende functie aan het onderwijs te optimaliseren.

Museum

Jouw collectie heeft leerlingen veel te bieden. Hoe haal je scholen je museum binnen en geef je hen een onvergetelijke ervaring?

Ik help je op projectbasis met het ontwikkelen van educatieve programma’s en duik graag met je de collectie en het depot in op zoek naar educatieve schatten voor een optimale koppeling met de lespraktijk.

Met workshops maak ik jouw team wegwijs in het geschiedeniscurriculum en examenprogramma.

Historische vereniging

Je hebt een enthousiaste groep vrijwilligers met een passie voor geschiedenis die je graag wilt inzetten voor het onderwijs.
Hoe pak je dat aan? Waar hebben scholen behoefte aan? Wat leren leerlingen tegenwoordig op school en op welke manieren?

Met workshops geef ik jouw vereniging inzichten in de onderwijspraktijk. Op projectbasis ontwikkel ik op maat gemaakte educatieve materialen en formats waarmee jouw organisatie de verbinding aangaat met het onderwijs.